Teleslyngepude

NewCord Audio's teleslyngepude type TSP 2 er til de høreapparatsbrugere, som har behov for at kunne tage deres "teleslynge" med sig.

Der Der kræves forsat en teleslyngeforstærker til at drive puden. Her vil en NewCord Audio Teleslyngeforstærker type TFST12 være passende. Desuden skal der bruges et SCART  kabel til fjernsyn, hvis lyden herfra skal kunne overføres.

Ved tilslutning til TV var tidligere SCART stikket den bedste måde, men med SMART-TV er SCART stikket i de fleste tilfælde forsvundet og istedet erstattet med en optisk lydudgang. I modsætning til tidligere er denne udgang digital, hvorfor der skal anvendes en optisk digital converter med analog udgang som tilsluttes teleslyngeforstærkeren. Lydsignalet herfra er uafhængig af TV's volumekontrol.

For høreapparatsbrugere med et særlig stort handicap vil valget af TFST12 Mikrofon version være hensigtsmæssigt, idet der her kan tilsluttes mikrofon, f.eks. Standmikrofon type SMEUC.

Vi anbefaler som TFST12, fordi brugeren reelt sidder i den dårligste position af teleslyngen, nemlig vinkelret på. Den indlagte telespole i høreapparatet er vandret orienteret, hvilket betyder at kun inde i teleslyngens vandrette plan dvs puden, vil feltstyrken være optimal. Flyttes høreapparatet ud af dette plan, vil feltstyrken derfor reduceres.

Teleslyngepuden er beregnet/konstrueret til at sidde på. Det er ikke anbefalelsesværdigt at bruge den som hovedpude. Hvis man ønsker at bruge en pude som dette, kan en anden version leveres på bestilling.
 
Ligeledes bør man heller ikke holde puden op til øret/høreapparatet, da feltstyrken her kan blive for stor. Dels kan høreapparatet blive overstyret, hvilket vil medføre forvrængning. I visse tilfælde kan nogle typer digitale høreapparater blive ødelagt.Ligeledes bør man heller ikke holde puden op til øret/høreapparatet, da feltstyrken her kan blive for stor. Dels kan høreapparatet blive overstyret, hvilket vil medføre forvrængning. I visse tilfælde kan nogle typer digitale høreapparater blive ødelagt.

OBS! Brug ikke puden på stole og flader af metal! 
 

Teleslyngepude type TSP 2 

Tekniske specifikationer:

 Tilslutning:  Udgangsklemmer på teleslyngeforstærker
 Forbindelse:  5m kabel. Andre kabellængder efter ordre.
 Materiale:  100% Polyester. 30°C overfladevask
 Mål:  500 x 460 x 80 mm
 Vægt:  450 gram uden tilslutningskabel
Teleslyngepude type TSP 2, pris excl. moms og forsendelse: kr. 635,-- 
Spørgsmål eller problemer vedrørende dette Websted skal sendes til al sendes til webmaster@NewCord.dk
Copyright © 2023[@NewCord.dk]. Alle rettigheder forbeholdes.
Senest redigeret:  09-05-2024
26-05-2024 20:21:24